Storyteller exhibition project




               STORYTELLER EXHIBITION - Изложба на Разказвачи на Приказки. 

Проект за завръщането на разказваческите традиции и споделяне на потомствена народна мъдрост. Стартиран от Момера Здравкова-широко скроен автор на изкуство и Hristo Warner - поет и разказвач в традицията на австралийските аборигени.

Нека отново се върнем към изначалните начини за предаване на познание и обучение. Да усетим сърцето на Майката Природа в живота си на човешки същества и Нейни Пазители. Да бъдем най-добрата си ПРИКАЗКА, която разказваме на другите.


Екипът на The Art Foundation подкрепи проекта, като предостави своята Сцена всеки месец, през цялата 2019г. Случиха  се 14 спектакъла, в които беше представена приказката за Пиринския Змей и Истината за Любовта.  В тези вълшебни кръгове, МагМо успява да активира участието на всички в магическия кръг, където приказката  се прожектира  като съзвучие от зрител-слушател-съучастник. Разказвачът  е самата вдъхновена индивидуалност, плуваща в море от ароматни емоции и дъхава радост, който пленява с различните си похвати и инструменти. И тъй като самото Дърво има едно единствено желание и то е да слуша приказки, нека и ние поседнем тихичко под клоните обсипани с мандали, нека чуем, видим и преживеем заедно тяхното приказно пространство.
Посетете Изложбата на Разказвачи и приказки и влезте в Тайната Градина. Предстои едно вечно семейно забавление, с позитивен фокус върху творческото преживяване на вътрешното ви ДЕТЕ.

Коментари

Популярни публикации